söndag 29 juni 2014

Juhannusviikonloppu

Viikonloppu 20.-22.6 aloitettiin perjantaina juhannuksen vietolla suomalaisten kesken. Iltaan kuului grillailua, sangriaa, juoksentelua nurmikolla pimeässä yms :D Sieltä ei tarttunut itselle kameraan kuvia, joten varastin tämän yhden Hannulta:


Aina yhtä kuvauksellisina: minä, Alpo ja Mikael juhannuksen vietossa


Lauantaina oli vuorossa Geneven musiikkijuhlat eli Fête de la Musique. Kiertelimme Parc des Bastionsia sekä Geneven vanhaa kaupunkia, siellä oli paljon ilmaiskonsertteja mutta emme jääneet kuuntelemaan erityisesti mitään niistä.

Hienot näkymät puistoon


Parc des Bastions

Löysimme muutaman muun CERNiläisen ja jäimme hetkeksi löhöilemään nurmikolle rock-lavan läheisyyteen

Minä, Mikael ja Robin kiertelemässä musiikkifestareilla

Kaunis Genevenjärvi ja Jet d'eau (eli tuo 140m korkea vesisuihku)


Sunnuntaina lähdin ensin työporukan kanssa grillailemaan Genevenjärven rannalle Versoix'han, ja sen jälkeen (osittain saman porukan kanssa) kokeilemaan wakeboardingia!

Versoix

Ihan mahtava piknik-paikka

Meidän porukka

Ja sitä ruuan määrää, huh huh.. Hyvää oli!

Mun työkavereita

Minä ja toinen meidän työryhmän kesäopiskelijoista, israelilainen Eran

Versoix oli myös mahtava paikka uimiseen, vesi oli tosi lämmintä ja kirkasta!

Sitten wakeboardingiin! Tässä näkyy lähtöpaikka, ei muuten ollut ihan helppoa hommaa... Onnistuin lopulta menemään laudalla järven toiseen päähän pari kertaa, mutta sitten kun olisi pitänyt kääntyä kävi huonosti :D Onneksi vesi oli 25-26-asteista, joten uiminen ei haitannut niin paljoa.

Minä ja pari muuta meidän porukasta, aika väsyneinä tässä vaiheessa

Oli kyllä kaunis paikka tämäkin, hienot näkymät alpeille taustalla. Olimme siis Arenthonissa, joka on Ranskassa, Chamonix'hin vievän moottoritien varressa.


Tässä vielä video siitä miten tuo wakeboarding-systeemi toimii. Itse en siis lähtenyt liikkeelle tuolla tavalla hyppäämällä, vaan siinä penkillä istuttiin, pidettiin laudan kärki ylhäällä ja odotettiin että köysi lähtee vetämään... Oli kyllä paaljon vaikeampaa kuin miltä näyttää, mutta hauskaa! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar